Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Django, Šerifové a Alice Cooper v Basileji 2012

27. 9. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • CS Film, 20:00 – komedie Anděl na horách - Nerudný a podezíravý revizor Anděl se tentokrát ocitá na zimní dovolené v Tatrách. Někdejší pracovní angažovanost však nyní nahradily ryze privátní motivy. Mezi výletníky si totiž všimne mladé ženy, kterou považuje za snoubenku svého syna – a je proto neustále pohoršován jejím chováním, které nevyhlíží, že by se cítila být svazována nějakou věrností. Československá komedie (1955)
  • ČT 2, 21:50 – scifi Vesmírní kovbojové - Zápasí o záchranu ruské satelitní stanice, ale v sázce jsou i ohrožené životy milionů lidí. Americké scifi (2000)
  • ČT art, 21:55 – koncert Alice Cooper v Basileji 2012 – Hvězda provokativního stylu shock rock se vrací se svou další „noční můrou“
  • Nova, 22:50 – akční film Šerifové - Zdá se, že Mark, kterému se podařilo uprchnout z vězeňského letadla, už nemá šanci. V patách má totiž pronásledovatele Samuela Gerarda a jeho tým. Americký akční film (1998)
  • Nova Cinema, 23:20 – western Django - Django je tajemný muž se smrtelně přesnou muškou, rychlou rukou a spolehlivým revolverem. Proč ale navíc s sebou vozí rakev s tajemným obsahem? Italsko-španělský western (1966)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).