Hlavní navigace

Televizní tipy na Nový rok: Revival, Lev v zimě a Okamžik zlomu

1. 1. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • CS Film, 12:00 – dobrodružné fantasy Cesta do pravěku - Celovečerní kombinovaný fantasticko – dobrodružný film, který ukazuje prehistorická stadia vzniku Země, flory a fauny. Nález pravěké zkameněliny je pro čtyři zvídavé kluky výzvou k výpravě do dávné minulosti. Na malé pramičce postupně proplouvají dobou ledovou přes třetihory a druhohory až na samý počátek života na planetě Zemi, přičemž zažijí nejrůznější, mnohdy i nebezpečná dobrodružství. Československé dobrodružné fantasy (1955)
  • ČT 1, 20:00 – komedie Revival - O čtyřech stárnoucích kamarádech, kteří se rozhodnou dát znovu dohromady svoji rockovou kapelu. Netuší, že se tím pouští na cestu plnou průšvihů a nečekaných překvapení. Oceněno Diváckou cenou na festivalu v Karlových Varech. Česká komedie (2013)

  • TV Barrandov, 22:05 – thriller Smrtelné lži - Robert je ztělesněním splněného amerického snu úspěšného podnikatele s dokonalou rodinou. Nečekaný smrtelný omyl jej donutí riskovat. Čím víc času uběhne, tím více lží vznikne. Americký thriller (2012)

BRAND24

  • ČT 2, 22:10 – historický film Lev v zimě – Láska a nenávist mnohdy kráčí ruku v ruce. Třemi Oscary oceněný film o anglickém králi Jindřichu II. Americko-britský historický film (1968)

  • Nova, 22:10 – thriller Okamžik zlomu – Když Ted Crawford zjistí, že jej jeho překrásná a výrazně mladší manželka podvádí s jiným, naplánuje její vraždu. Žena po činu zůstane v kómatu a k případu je přidělen mladý asistent okresního prokurátora. Ten přiznání k pokusu o vraždu bere jako jasnou záležitost, ale nic není tak jednoduché, jak to vypadá. Americko-německý thriller (2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).