Hlavní navigace

Televizní tipy: závěr Harryho Pottera a hokej HC Vítkovice Steel - HC Slavia Praha

30. 9. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 4, 18:00 – HC Vítkovice Steel – HC Slavia Praha - Přímý přenos utkání Tipsport extraligy v ledním hokeji
  • HBO, HBO HD; 20:00 – rodinné dobrodružné fantasy drama Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 - Přichází poslední dobrodružství ságy o Harry Potterovi. V tomto výpravném finále eskaluje bitva mezi dobrem a zlem do otevřené války čarodějného světa. Nikdy nebylo v sázce tolik jako teď. Nikdo už není v bezpečí. Je to ale Harry Potter, kdo možná bude muset podstoupit oběť největší, když se přiblíží rozhodující bitva s Lordem Voldemortem. Tady všechno končí. Britsko-americké rodinné dobrodružné fantasy drama (2011)
  • CS Film, 20:00 – drama a podobenství Intimní osvětlení - Jeden z významných snímků tzv. nové české vlny 60. let, který byl zařazen mezi desítku nejlepších domácích filmů všech dob. Celovečerní debut scénáristy a režiséra Ivana Passera je současně jeho jediným dlouhometrážním filmem, který natočil v tehdejším Československu. V této osobité smutné komedii se na malém městě po deseti letech setkávají dva spolužáci – hudebníci: jeden je členem oblastního symfonického orchestru, druhý to dotáhl na ředitele městské hudební školy, staví rodinnou vilku a hraje na pohřbech. Československé drama a podobenství (1965)
  • Prima family, 22:10 – akční krimi thriller 60 sekund - Randall „Memphis“ Raines (Nicolas Cage) býval tím nejlepším zlodějem aut ve státech. Teď už sice nějaký čas seká dobrotu, ale pod slupkou sympatického slušňáka stále číhá dravec připravený kdykoliv zaútočit. To se skvěle hodí ve chvíli, kdy se Randallův mladší bratr ošklivě zaplete s krutým gangsterem a svou neopatrností ho připraví o desítky kradených luxusních aut připravených k prodeji. Pokud nemá bráška zemřít, musí se Randall vrátit k řemeslu a během tří dnů šlohnout pro gangstera padesátku drahých a náležitě zabezpečených automobilů. Americký akční krimi thriller (2000)
  • Nova, 22:55 – romantická komedie a drama Klikař Charlie - Když bylo v roce 1985 Chucku Loganovi deset, odmítl na večírku políbit ráznou Anishu, která ho za to proklela. Důsledky nečekaně komplikují jeho život, protože každá dívka, s níž se pomiluje, se s ním rozejde a vzápětí potká životní lásku. Naposledy se s ním takto rozešla Carol a na její svatbě se Chuck, který pracuje jako zubař, seznámí se sympatickou a občas poněkud nemotornou mořskou bioložkou Cam Wexlerovou. Chuck ji chce pozvat na schůzku, dívka však odmítne. Zakrátko se objeví v jeho ordinaci, když při práci s tučňáky uklouzne a uštípne si kus zubu. Chuck jí navrhne, aby si s ním vyšla místo placení, a přestože Cam zpočátku váhá, nakonec souhlasí. Americko-kanadská romantická komedie a drama (2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).