Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Ve stínu, Bohové musí být šílení a Mňága – Happy End

16. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Prima, 20:15 – komedie Bohové musí být šílení - Jedna láhev od Coca-Coly může způsobit neuvěřitelné věci. Zvláště když je její zjevení přisouzeno bohům, kteří se nechovají ani trochu božsky. Americká komedie (1980)

  • ČT 1, 21:15 – muzikál Rebelové – Snímek zasazený do horkého léta roku 1968, plný lásky, tance a melodií, které nelze vymazat z paměti. Český muzikál (2001)

  • Nova, 21:15 – krimi drama Ve stínu – Kapitán Hakl vyšetřuje banální krádež v klenotnictví. Z případu se ale časem vyklube politická kauza, ovlivňovaná zákulisními intrikami tajné policie. Kolem Hakla se začíná stahovat smyčka estébácké mašinerie a on si uvědomuje, že vyšetřováním na vlastní pěst ohrožuje nejen sebe, ale především své blízké. Bude pro něj znamenat víc jeho vlastní rodina, nebo důkazy, které vedou ke skutečnému odhalení pravdy? České krimi drama (2012)

Tipy C

  • ČT 2, 21:40 – romantický válečný film Anděl milosrdenství – Příběh lásky a vášně uprostřed první světové války na motivy stejnojmenné povídky renomovaného autora Vladimíra Körnera. Koprodukční film získal hlavní cenu na Prix Europa Berlin 1994, Zlatého ledňáčka na Finále Plzeň 1994, hlavní cenu za ženský herecký výkon v Šanghaji 1994 a další. Česko-slovenský romantický válečný film (1993)

  • ČT art, 22:55 – dokument Mňága – Happy End – Něco pravdy a hodně fikce. Hraný fiktivní dokument o vzniku a zániku uměle vytvořené rockové skupiny.Český dokument (1996)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).