Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Černí baroni, Křižovatka smrti nebo Planeta opic

7. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT 1, 20:05 – komedie Černí baroni – …aneb Válčili jsme za Čepičky. Jedna z nejúspěšnějších komedií 90. let podle knihy Miloslava Švandrlíka.

  • Prima Max, 20:15 – akční Van Helsing – Van Helsing, legendární lovec přízraků, je povolán do mytické Transylvánie, země, kde zlo je všudypřítomné, kde nebezpečí vychází se západem slunce a příšery nabývají podoby nejhrůznějších nočních můr. Jeho soupeřem není nikdo menší než samotný Dracula.

  • Nova Cinema, 22:40 – krimi Válka barev – Ondřej náhodně vyfotil vraždu a rozhodl se přijít záhadě na kloub. Jenže čím dál víc se zaplétá do nepřehledné hry, ze které, jak se zdá, není návratu…

BRAND24

  • Nova, 22:45 – akční Křižovatka smrti – hongkongský policejní inspektor Lee pomáhá svému příteli zachránit jeho unesenou dcerku. To se ale nelíbí FBI, která nechce, aby se cizinec pletl do vyšetřování.

  • Prima, 22:45 – sci-fi Planeta opic – trojice astronautů přežije ztroskotání rakety na neznámé planetě podobné Zemi. Brzy poznávají, že území ovládají inteligentní opice, které s lidskými bytostmi nemají slitování.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).