Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu a Playgirls

3. 5. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 2, 20:00 – dokument Divoká Čína (3/6) – Tibetská náhorní plošina zabírá celou čtvrtinu pevninské Číny. Většinou je to nesmírně pusté a nehostinné místo. Jižní hranice plošiny prochází nejvyšším horským pásmem na světě, Himálajem. Dokumentární cyklus BBC.
  • HBO Comedy, 20:30 – animovaná komedie Shrek: Zvonec a konec – Když si podáte nebezpečnou dračici, zachráníte krásnou princeznu a tchýnino království, co dalšího ještě můžete dokázat? Pokud se jmenujete Shrek, pravděpodobně trochu zfotrovatíte. Místo toho, aby jako za starých dobrých časů děsil vesničany, teď jim otrávený Shrek rozdává autogramy. Co se to stalo s divokým zlobrem? Protože se mu stýská po době, kdy byl „pravým netvorem“, podepíše Shrek smlouvu se lstivým prodavačem iluzí Rampelníkem. Americká komedie (2010).
  • Prima Cool, 20:45 – Simpsonovi XXIII (4) – Do Homerova úseku ve springfieldské jaderné elektrárně nastoupí nová asistentka. Podrazí ho a zabere jeho místo. Mezitím Bart s Martinem vyrobí robotuleně, jenž se stane hitem místních důchodců. Americký animovaný seriál (2011).
  • MGM, 21:40 – komedie Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (a báli jste se zeptat) –Sexuální revoluce, tak jak je popisována v celé řadě knih a osvětových projektech poskytuje Woodymu Allenovi dostatečné množství látky pro zábavnou satiru. Allen nevynechá jedinou otázku a každému ožehavému tématu věnuje vlastní epizodu: Pomáhá afrodiziakum? Jak vlastně žijí transvestité? Kromě toho se zde nabízí „svépomoc“ při odstraňování problémů s orgasmem. Americká komedie (1972).
  • CS Film, 22:00 – film Playgirls – Erotickým filmům se v Česku nikdy nedařilo a nezachránila je ani předloha od slavného spisovatele, v tomto případě Vladimíra Párala. Kolísání mezi pornografickou dráždivostí, kriminální zápletkou a studií mravů poznamenává tento příběh o luxusním podniku, který svým nabízí snad cokoli, nač si vzpomenou, více, než je zdrávo. Český film (1995).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).