Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Prezidentský duel, Volný pád a Tipsport extraliga

17. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 18:05 – Rytíři Kladno – HC Kometa Brno - Přímý přenos hokejového zápasu Tipsport Extraligy
  • ČT 1, ČT 1 HD; ČT 24, 20:00 – Prezidentský duel - Kdo bude příštích pět let reprezentovat Českou republiku? Miloš Zeman, nebo Karel Schwarzenberg? Moderuje Václav Moravec
  • ČT Sport, 20:00 – BILLY BOY Mladá Boleslav – FBC Liberec - Přímý přenos utkání extraligy ve florbalu mužů
  • Nova Cinema, 21:45 – drama a thriller Volný pád - William Foster opouští své auto v nekonečné dopravní zácpě uprostřed dálnice a pouští se do boje s realitou současného velkoměsta. A zanechává po sobě stále větší zkázu. Francouzsko-americko-britský thriler (1993)
  • Smíchov, 20:45 – akční komedie Terč - Televizní reportérka Diana získala videonahrávku jako důkaz proti drogovému králi Giancarlovi, ale místo usvědčení ji čeká strach o vlastní život. Ještěže narazí na kuchařského mistra Jackieho (Jackie Chan), který je mistrem bojového umění. Konečně se Diane může cítit alespoň trochu bezpečně, ale její kazeta se promíchá v autě s dětskými filmy, a tak mají zlí chlapci o problém víc. Chaos však nikdo nemá extra rád a Diana nepatří mezi výjimky. Navíc, Jackieho přítelkyni unesou, a to už je Jack pořádně rozzlobený. Je čas zahodit image kuchaře a odhalit své druhé, mnohem bojovnější já. Akční komedie v produkci Hong Kongu a Austrálie (1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).