Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Pařba v Bangkoku, Fantomas kontra Scotland Yard a Sama v oblacích

25. 8. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT sport, 19:50 – fotbal: AC Sparta Praha – SonderjyskE – Přímý přenos odvetného utkání 4. kvalifikačního kola Evropské ligy UEFA. 

  • ČT art, 20:20 – životopisný film Sama v oblacích – Elly Beinhornová milovala létání. Jenže žila v době, kdy představa, že mladá žena má v hlavě něco jiného než vdavky a plány na rodinu, vzbuzovala u řady lidí překvapení. Navzdory nesouhlasu svého otce se Elly přesto podařilo nejen realizovat svou zálibu, ale také pokořit několik světových rekordů v létání. (Elly Beinhorn – Alleinflug, Německo, 2014) 

  • ČT1, 21:25 – komedie Fantomas kontra Scotland Yard – Fantomas vymyslel další pekelný kousek: nejbohatším lidem světa dá na vybranou – buď život, nebo tzv. daň z práva na život. Všichni ohrožení boháči se sejdou ve Skotsku v přepychovém zámku lorda MacRashleye a nechybí ani novinář Fandor, jeho snoubenka Helena a komisař Juve se svým pomocníkem. (Fantômas contre Scotland Yard, Francie, 1966; hrají: Jean Marais, Louis de Funès, Mylène Demongeot)

BRAND24

  • Nova, 21:35 – komedie Pařba v Bangkoku – Po nezapomenutelné rozlučce v Las Vegas nenechá Stu nic náhodě. Jenže ne všechno se vždy děje tak, jak se naplánuje. Co se stane ve Vegas, sice může zůstat ve Vegas, ale co se stane v Bangkoku, si nedokážete ani představit. (The Hangover Part II, USA, 2011)

  • Prima Cool, 22:00 – akční sci-fi Univerzální voják – Při masakru vietnamské vesnice se americký voják Luc dostává do konfliktu se šíleným seržantem Scottem. Oba muži se navzájem zabijí. O třiadvacet let později se na scéně objevují znovu jako příslušníci speciálního protiteroristického komanda, tzv. Univerzální vojáci. (Universal Soldier, USA, 1992; hrají: Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Ally Walker)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).