Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Nepřítel před branami, Sígři ve výslužbě a Kriminál

27. 6. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 20:20 – válečný film Nepřítel před branami – Uprostřed pekla bitvy o Stalingrad má německý sniper zvláštní úkol. Musí zlikvidovat sovětského elitního odstřelovače, který se stal pro své spolubojovníky symbolem a který má pro sovětskou válečnou propagandu nesmírnou cenu. Oba protivníci čekají na chybu toho druhého… Irsko-německo-americko-britský válečný film (2001).
  • ČT Sport, 21:00 – fotbalový zápas Španělsko – Itálie - Přímý přenos fotbalového utkání Poháru FIFA 2013 z Brazílie
  • Nova, 21:30 – zábavná reality show Sígři ve výslužbě – Jejich životem je rebelie. Jejich zbraní je vtip. Jejich důchod je šest tisíc korun. Smilní, fetují, dělají si co chtějí… A MHD mají zdarma. Dohromady je jim šest set padesát let a nic jim není svaté. Sígři vyrážejí do ulic a jejich kapačky jsou plné smíchu! Eva Holubová, skrytá kamera a partička lidí, která odmítá stárnout. Česká reality show (2013).
  • Nova Cinema, 21:40 – krimifilm Krycí jméno Donnie Brasco – Snímek z prostředí newyorské mafie Krycí jméno Donnie Brasco vznikl podle skutečných událostí: zachycuje úspěšnou akci FBI, jejíž agent Joe Pistone pod falešným jménem pronikl mezi mafiány a strávil sedm let mapováním jejich činnosti. Jde o zasvěcený, velmi prodrobný a autentický pohled do světa organizovaného zločinu. Režisér snímku Mike Newell se soustřeďuje na postižení neobvyklých vztahů uvnitř zvláštní, uzavřené komunity, založené na „feudálním“ způsobu organizace a řízení. Každodenní život příslušníků podsvětí, se zaběhanými modely chování či ritualizovaným způsobem mluvy, představuje Newell v hodně syrovém světle. Americký krimifilm (1997).
  • Prima Cool, 21:50 – thriller Kriminál - Frank má být za pár týdnů propuštěn z věznice s mírným režimem. Nečekaně je však převezen do drsného vězení, vedeného sadistickým ředitelem, který s ním má navíc nevyřízené účty. Čeká ho peklo, a to nejen ze strany ředitele, ale i dozorců a vězňů. Americký thriller (1989).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).