Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: IAAF Diamond League Řím, Patriot, Hilda a Komando

5. 6. 2014
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 20:00 – Atletika: IAAF Diamond League 2014/Řím – Přímý přenos 4. závodu seriálu nejprestižnějších světových atletických mítinků
  • Fanda, 20:20 – válečné drama Patriot – Benjamin Martin je osadník, který chce své nejbližší za každou cenu uchránit před krvavými hrůzami koloniální války. Když ale jeho domov v Jižní Karolíně zpustoší anglická armáda, pochopí, že pouze nezávislost Spojených států zajistí jeho rodině klid a bezpečí. Z opatrného farmáře se stává legendární hrdina americké revoluce… Americko-německé válečné drama (2000).
  • ČT art, 20:20 – drama Hilda – Pravá hvězda jde stále dál za svým – navzdory režimům, rozmarům osudu i plánům producentů. Film o mezinárodně proslulé herečce a zpěvačce Hildegard Knefové. Německé drama (2009).
  • ČT 2, 20:55 – česká komedie Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky – Cyril Juan Borguette alias agent W4C (Jan Kačer) je nejlepší AGENT světa, který je posílán všude tam, kde jde o krk. Jeho nová mise ho zavedla do Prahy. Má za úkol zmocnit se hotelové slánky, ve které se skrývají plány na vojenské využití Venuše. Je to „Velký Svůdce, Velký Sympaťák a Velký Hrdina“. A přece na jeho likvidaci stačí obyčejný, ale velmi zmatený účetní Foustka (Jiří Sovák), který je i se svým psem zapleten do střetnutí a účtování mezinárodních špionážních organizací. Česká komedie (1967).
  • Prima Cool, 21:50 – akční thriller Komando – Plukovník Matrix, bývalý velitel elitní bojové jednotky žije v ústraní, daleko od lidí. I tady je však objeven a napaden žoldáky exdiktátora Ariuse, kteří ho únosem jeho milované dcerky Jenny chtějí donutit ke spolupráci na zavraždění prezidenta jihoamerického státu Val Verde a svržení tamní demokratické vlády. Matrixovi se podaří uprchnout z letadla, kam je Ariusovými muži posazen, a okamžitě se vydá po stopách únosců. Pouští se do riskantní hry, neboť musí své dítě zachránit dřív než letadlo, v němž měl sedět, přistane. A to je necelých jedenáct hodin. Americký akční film (1985).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).