Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: fotbal, Moje první láska nebo Miami Vice

16. 2. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT sport, 18:30 – fotbal: FK Rostov – AC Sparta Praha – Přímý přenos utkání jarní části Evropské ligy UEFA komentuje Vlastimil Vlášek. 

  • Prima Max, 20:15 – komediální drama Moje první láska – Pensylvánie 1972. Jedenáctiletá Vada Sultenfussová žije sama se svým ovdovělým otcem Harrym nad jeho pohřebním ústavem. Během letních prázdnin tráví spoustu času se svým nejlepším kamarádem. Harry najme do pohřebního ústavu mladou kosmetičku Shelly, která do městečka přijela se svým karavanem. Vada tajně miluje učitele Bixlera a přihlásí se do jeho letních kursů tvůrčího psaní. Je přesvědčena o tom, že má nějakou smrtelnou nemoc a často trpí nevyzpytatelnými hysterickými náladami, způsobenými pocitem, že zavinila smrt své matky. (My Girl, USA, 1991)

  • Barrandov Plus, 20:20 – drama Přežila jsem peklo – Chtěli prožít líbánky v Jižní Africe, ale nějak se zapletli do obchodu s lidskými orgány. Manžela jí unesli a ona bezmocná a vystrašená organizuje útěk a záchranu. (Fleisch, Německo, 2008)

BRAND24

  • Nova, 22:10 – akční Miami Vice – Detektiv Ricardo Tubbs (Jamie Foxx) je zdvořilý a netečný elegán žijící s počítačovou analytičkou na jižní Floridě. Inkognito pracuje na odhalení bandy pašeráků drog a vrahů. Jeho kolega detektiv James „Sonny“ Crockett (Colin Farrell) je jeho pravým opakem – záletník a švihák, to ale jen do doby, než potká Isabellu (Gong Li), čínskokubánskou manželku obchodníka se zbraněmi a drogami. (USA, Německo, Paraguay, Uruguay, 2006)

  • ČT2, 22:30 – válečné drama Přežil jsem svou smrt – Boxer Tonda Majer, který se dostal do koncentráku pro rvačku s gestapákem, vzpomíná na vražednou práci v lomech, na kruté týrání nacistů a na vězeňskou solidaritu, která mu pomohla přežít. Sugestivní dílo významného tvůrce. (Československo, 1960)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).