Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Evropská liga UEFA, Lost Higway a Demolition Man

22. 11. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:30 – AC Sparta Praha – Olympique Lyon - Přímý přenos fotbalového utkání Evropské ligy UEFA
  • CS Film, 20:00 – hudební video film Magda, její ztráty a nálezy - Nepravděpodobný příběh s několika písněmi a šťastným koncem, pojednávající o tom, že kdo hledá, najde. Pravda, někdy najde to, co nehledal, ale vlastně to ani nevadí. Lehká konverzace, poezie písňových textů, poklidná hudba jazzem inspirovaná, drobné podivnosti, které se člověku běžně nepřihodí a snaha o to, aby diváka ani na chvíli neopouštěl úsměv. Český hudební video film (1996)
  • Fanda, 21:00 – Académica – FC Viktoria Plzeň - Přímý přenos fotbalového utkání Evropské ligy UEFA
  • Cinemax, 23:05 – mysteriózní drama a thriller Lost Highway - Žena saxofonisty Freda Madisona nalezne na schodech jeho luxusní vily videokazetu, na které kdosi zaznamenal zločin spáchaný v ložnici jeho domu. Zkrvavená oběť vypadá jako Fredova žena Renee a vrah – jako on sám. Přivolaná policie muže zatkne, avšak po několika dnech zjistí, že v cele je uvězněn – místo Freda – neznámý mladý muž. Francouzsko-americké mysteriózní drama (1997)
  • Nova, 23:20 – akční thriller Demolition Man - Los Angeles 1996 – policista John Spartan, řečený Demolition Man, v souboji s napůl geniálním, napůl šíleným zločincem Phoenixem způsobí nešťastnou náhodou smrt dvaceti rukojmí v troskách explodujícího domu. Trest je vykonán hibernací – zmrazením na desítky let. Pro Phoenixe za jeho zločin, pro Spartana za neúmyslné zabití… San Angeles 2032 – dokonalé město, plné harmonie, míru a bezpečné telepatické lásky. Jen kdesi v podzemí živoří skupina „špatných“ lidí, věřících ve svobodný život. Když zločinec jako Phoenix během řízení o podmínečném propuštění (čistě formálním) uprchne do této nenásilné oázy míru, policii nezbývá než přivést k životu i Spartana, aby zachránil celé město. Americký akční thriller (1993)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).