Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Green Team, Strážce snů a Evropská liga UEFA

15. 3. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
15. 3. 2012

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů. Každý den v poledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

BRAND24

  • Nova Cinema, 20:00 – film Křižovatka: Příběh o odpuštění - Úspěšný obchodník Bruce Murakami žil spokojeně s rodinou v Kansas City až do 16. listopadu 1998, kdy se jeho milovaná manželka Cindy a zbožňovaná jedenáctiletá dcerka Chelsea staly obětí děsivé dopravní nehody. Jakoby už to nebylo dost strašné, původní policejní zpráva uvádí jako viníka nehody Cindy. To ještě prohloubí zoufalství nejen Bruce, ale také jeho synů Brodyho a Joshe. Přestože se snaží být žalem zlomenému otci oporou, sami se nedokáží s tragédií vyrovnat, a zatímco vysokoškolák Josh se stáhne do ulity rutiny univerzitního života, patnáctiletý Brody se začne uzavírat do sebe. Drama (USA, 2007)
  • HBO 2, 20:10 – film Crazy Heart - Countryový písničkář Otis „Bad“ Blake má za sebou úspěšnou kariéru, v sedmapadesáti se však už jenom potlouká po jednodenních štacích v malých barech na americkém jihozápadě. Hraje tady na kytaru a zpívá, ale hlavně pije, aby se pokusil spláchnout svou zahořklost. Ani Otisův soukromý život není nejutěšenější: žije sám a ze zkrachovalého manželství má dospělého syna, s nímž se neviděl čtyřiadvacet let. Na své cestě potkává sympatickou rozvedenou novinářku Jean a jejího čtyřletého synka Buddyho. Pomůžou osamělému muži najít nový smysl života? Hudební romantické drama (USA, 2009)
  • ČT 4, 20:55 – Besiktas Istanbul – Atlético Madrid - Přímý přenos vybraného utkání Evropské ligy UEFA
  • Filmbox, 21:00 – film Strážce snů - Starý indián Pete Chasing Horse, žijící v rezervaci Pine Ridge neustále hovoří o tom, že by se ještě jednou rád zúčastnil setkání vypravěčů v Novém Mexiku. Jeho poněkud problematickému sedmnáctiletému vnukovi Shanemu se to náramně hodí, protože ho pronásleduje skupina mladíků, kterým dluží peníze. Slíbí proto své matce Janine, že dědu na setkání odveze. Tisíc kilometrů dlouhá cesta napříč Státy je ideálním místem pro oživení starých indiánských legend, jak je starému muži vyprávěli jeho dědové a předkové jeho dědů. Nechybí mezi nimi příběhy o odvaze, lásce, pokoře, trpělivosti i přátelství. Drama (Kanada, USA; 2003)
  • Spektrum Home, 22:00 – pořad Green Team - Dva experti na zdravé a krásné rostliny Mark a Tibi předvedou celou plejádu zahradnických prací, které je třeba za sezónu vykonat. Ať už zahradničíme v malém či velkém, na zahradě nebo v bytě, ve skleníku nebo na terase městského domu, Mark a Tibor jsou tu připraveni pomoct.

Ukázka z pořadu Green Team na kanálu Spektrum Home. (Foto: Chello Central Europe)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).