Hlavní navigace

Televizní rada si pochvaluje hospodaření ČT

30. 8. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 8. 2006

Rada České televize (ČT) dnes na svém zasedání schválila zprávu o hospodaření média za předešlý rok. Rozpočet ČT byl vloni vyrovnaný podle plánu i ve skutečnosti. Zákonem předepsaný audit konstatoval, že informace uvedené ve výroční zprávě jsou ve všech významných ohledech v souladu s účetní závěrkou za rok 2005. Nejkvalit­nější výroční zpráva ČT v posledních pěti letech, tak dokument vidí předseda Rady ČT Milan Horálek či místopředsedové Helena Fibingerová a Jan Prokeš. Radní ocenili obsahovou i formální úroveň výroční zprávy a vyslovili uznání za kvalitní přípravu zprávy a zpracování všech ekonomických informací jak ze strany pracovníků České televize, tak ze strany radních a členů Dozorčí komise.

Rada předloží výroční zprávu o hospodaření ČT v roce 2005 do konce srpna Poslanecké sněmovně. Dokument bude během září zveřejněný na webových stránkách České televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).