Hlavní navigace

Televize Z1 zařazuje nový diskusní pořad Velký byznys

15. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 11. 2010

Diváci zpravodajské televize Z1, která vysílá také atraktivní dokumenty programů National Geographic a History Channel, se dnes večer dočkají nového diskusního pořadu Velký byznys, jehož moderátorem bude Miroslav Motejlek, který je také provozovatelem webu na adrese www.motejlek.com. V nedávné době zde mimo jiné spekuloval o možném prodeji digitální televize Barrandov mediálnímu impériu italského premiéra Silvia Berlusconiho.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Televize Z1 aktualizovala svoji aplikaci Z1TV live pro iPhone

Motejlek je bývalým vedoucím ekonomické redakce časopisu Týden, v současné době působí na volné noze. Provoz webu Motejlek.com financuje bývalý spolumajitel portálu Centrum.cz Ondřej Tomek. Podle vlastní charakteristiky pořadu Velký byznys, který se bude vysílat s týdenní periodicitou, si bude Motejlek zvát nejtěžší váhy českého a slovenského byznysu. První hostem bude průmyslník a podnikatel Andrej Babiš. Je to profesionál dokonale se orientující v oboru a jako novinář si nepotrpí na přehnané zdvořilosti, diskuse, které vede, proto budou vždy zajímavé, uvedl k Motejlkově angažmá generální ředitel Z1 Zdeněk Šámal.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).