Hlavní navigace

Televize v Německu slouží nyní i jako herní zařízení

19. 12. 2005
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 12. 2005

Německý poskytovatel internetového připojení T-Online přenesl hraní her také na televizní obrazovky. Televizi jako zobrazovací zařízení využívaly už některé počítače a všechny konzole, o dodávku programů se však musel postarat uživatel sám. T-Online oproti tomu nabízí hry svoje. Zákazníci firmy se k nim dostanou prostřednictvím zařízení na internetový streaming T-Online S 100 a ovládat je mohou přímo dálkovým ovládáním. Není to sice způsob ideální, ale na některé typy her plně dostačuje. Nabídka je dostupná i všem těm, kteří mají přijímače označeny jako Připraven pro T-Online Vision. O prvním německém herním portálu infromoval server Digital Media Europe.

Služba T-Online Vision zatím obsahovala především filmy na objednání. Herní rozšíření je důsledkem spolupráce s francouzskou společností Visiware, která poskytuje podobnou zábavu v sítích kabelové, satelitní a internetové televize (IPTV) v 77 zemích světa. Němečtí hráči budou si mohou vybrat ze tří předplatitelských balíčků.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).