Hlavní navigace

Televize Relax představila programové „novinky“, láká i na další archivní seriál

16. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – O programových novinkách, kterými jsou i druhé řady pořadů Maminčina kuchyně a Ostře sledovaný vlak, informovala televize v posledním vydání pořadu Haló, tady Relax.

Televize Relax ostravského podnikatele a hudebníka Radima Pařízka, která je součástí terestrického multiplexu 4 a také nabídek řady placených služeb, zařadila do svého vysílání několik programových „novinek“. Dáváme je záměrně do uvozovek, protože jde o pořady, které se buď ve vysílání Relaxu již objevily a jedná se o jejich pokračování, nebo jde o formáty vytažené z archivu jiných stanic. To je i případ hlavní seriálové novinky Sabrina – mladá čarodějnice. V minulosti ji vysílala několik let například komerční televize Prima.

K TÉMATU: Provozovatel televize Relax obrátil, k původnímu názvu Pohoda se už nevrátí

BRAND24

O programových novinkách, kterými jsou dále druhé řady pořadů Maminčina kuchyně a Ostře sledovaný vlak, informovala televize v posledním vydání kontaktního pořadu Haló, tady Relax. Odpovědi tu jsou někdy poměrně překvapivé. Moderátor, kterým je buďto Michal Pistolas, případně Petra Češková, poměrně často divákům odpovídají, že pořad stanice nebude vysílat vzhledem k jeho datu výroby. Seriály Relaxu přitom stojí prakticky trvale na archivních pořadech, ať už šlo v minulosti o Pobřežní hlídku, J.A.G., Divokého anděla nebo Divoký měsíc. Právě poslední jmenovaný plánuje televize nasadit znovu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).