Hlavní navigace

Televize Regina spustila promo smyčku na satelitu Astra a v DVB-T

6. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Ostré vysílání televize Regina proběhne pravděpodobně na přelomu tohoto a příštího měsíce. Stanice chce nabídnout „nenásilný a harmonický obsah“.

Tematická televize Regina, která chce po svém startu cílit především na diváky starší 45 let, spustila promo smyčku na satelitu Astra 3B a v pražské Regionální síti 4 společnosti Prague Digital TV. Ta funguje na kanálu 46. Prostřednictvím družice je šířena stanice v nekódované podobě, takže k jejímu sledování není nutná dekódovací karta žádného z operátorů (Skylink, případně CS Link nebo T-Mobile televize). Promo smyčka Reginy je stejná jako ta, která je k dispozici na internetu, viz: http://www.tvregina.cz/. Její stopáž je necelá jedna minuta.

BRAND24

K TÉMATU: V Praze a na satelitu Astra bude vysílat nová televize Regina, zaměří se na diváky 45+

Doposud byla v rámci vysílání televize Regina šířena pouze statická obrazovka, která obsahovala černý podklad a informaci o tom, že nový program se zde objeví v dohledné době. Kdy přesně nová stanice odstartuje, zatím není známo. Podle jejího šéfa, pražského podnikatele Jana Saavedry, by k tomuto kroku mohlo dojít na přelomu tohoto a příštího měsíce. V obchodním rejstříku lze dohledat, že Saavedrovou společnicí v tomto projektu je Ivana Regina Kupcová Sádlová, známá kartářka z obrazovky televize Prima.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).