Hlavní navigace

Televize Nova nasadí od konce května reprízy kriminálního seriálu Expozitura

12. 5. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Nejsledovanější česká televize loni natočila pokračování úspěšného kriminálního seriálu. Kdy ho pustí do vysílání, ale zatím novinářům neprozradila.

Do vysílání televize Nova se brzy vrátí seriál Expozitura. Vyplývá to z programových plánů stanice na 22. týden. Expozitura se ve vysílání objevuje poprvé v pátek 30. května v prime time, tedy od 20 hodin. V současné době zde nejsledovanější česká stanice vysílá celovečerní filmy. Uplynulý víkend to byl Alvin a Chimpmunkové 3, následovat bude 16. května rodinný snímek Jak vycvičit draka a o týden později E.T. Mimozemšťan. Poprvé se Expozitura na obrazovce objevila na podzim 2011, natáčení pokračování začalo loni v srpnu.

BRAND24

K TÉMATU: Nova začala s natáčením druhé řady Expozitury, slibuje pohled do vyšších kruhů

Expozitura byla jedním z nejúspěšnějších seriálů televize Nova posledních let a vznikla na motivy skutečných případů takzvaného Berdychova gangu. Jeho první řadu natočila nejsledovanější česká televize už v roce 2008, ale s nasazením si dala několik let na čas. Seriál pro Novu napsali investigativní publicisté Josef KlímaJanek Kroupa. Ani jeden z nich už na Nově aktuálně nepůsobí, jelikož znovuobnovený pořad Na vlastní oči Nova opět zrušila, respektive hovořila o jeho časově neupřesněném pozastavení. Klíma aktuálně točí pro konkurenční Primu pořad Očima Josefa Klímy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).