Hlavní navigace

Televize Joj odmítá tvrzení dominikánské produkce Hotelu Paradise o dluzích

8. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Text na blogu Panáček v reality show vychází podle Joj z osočujících dopisů Tracey Cuesty, majitelky dominikánské produkce, od které byl Hotel Paradise pronajat

Dvacetimilionový dluh, který po sobě měla zanechat slovenská produkční společnost po předčasně přerušeném natáčení reality show Hotel Paradise v Dominikánské republice, se podle slovenské televize Joj nezakládá na pravdě. Mluvčí stanice Jozef Gogola serveru DigiZone.cz sdělil, že informace zveřejněné na blogu Panáček v reality show a převzaté naším webem, vycházejí z dopisu, který rozeslala slovenským partnerům televize Joj majitelka dominikánské produkce Hotelu Paradise Tracey Cuesta.

K TÉMATU: Prima musela předčasně vyklidit Hotel Paradise. Prý kvůli bezpečnosti

BRAND24

„Incident, který se v Dominikánské republice stal, řešíme právní cestou. Na paní Tracey Cuesta a její společnost jsme podali trestní oznámení za předčasné ukončení natáčení formátu Hotel Paradise, za krádež a za útok zbraní. O dané situaci je informován i konzul Dominikánské republiky Roman Carreno, který nám výrazně pomáhá, podobně jako všechny autority v Dominikánské republice, dotčené počínáním Tracey Cuesty: celní úřad, daňový úřad, resort Casa de Campo,“ vypočítává Gogola.

Text na blogu Panáček v reality show není podle mluvčího televize Joj investigativní reportáží, jak by se mohlo na první pohled zdát, ale převzatý dopis Tracey Cuesty, aniž by na něj mohla Joj reagovat (reakce televize Joj se ale na blogu během včerejšího dne objevily a byly přímo v textu, včetně zvýrazněné citace jejího generálního ředitele Františka Borovského). „TV Joj může všechna svá tvrzení doložit oficiálními materiály, podepsanými smlouvami, kopiemi platebních příkazů, byznys korespondencí, dokonce i e-amily soukromého charakteru, nichž Tracey Cuesta uráží a napadá naše zaměstnance,“ konstatuje mluvčí televize Joj.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).