Hlavní navigace

Televize Genus Plus odvysílala druhý díl seriálu o vysílačích. Věnovala ho Žižkovu

7. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Liberecká televize Genus Plus nabídla svým divákům v uplynulých dnech další díl pořadu On Air, který věnuje cestám za českými vysílači. Tím prvním se stal pražský Žižkov.

Pokud byste chtěli nahlédnout do útrob pražského vysílače Žižkov, pak jste měli možnost díky liberecké televizi Genus Plus. Ta minulý týden odvysílala další díl pořadu On Air, který věnuje právě nejznámějším stanovištím, jež k divákům a posluchačům šíří televizní a rozhlasové stanice. Seriál On Air, který se vysílá každý měsíc, vzniká ve spolupráci s Českými Radiokomunikacemi, proto není žádným překvapením, že jeho průvodci jsou právě čelní představitelné tohoto operátora.

BRAND24

K TÉMATU: Genus Plus začala vysílat cyklus o vysílačích. Spolupracuje na něm s Radiokomuni­kacemi

Zatímco v minulém díle hovořila Genus Plus s generálním ředitelem Českých Radiokomunikací Kamilem Levinským, tentokrát k divákům promlouval vedoucí útvaru strategie a rozvoje Jiří Vykydal. Kromě toho, že se diváci mohli podívat do útrob vysílací věže na pražském Žižkově, nebyla opět opomenuta ani skutečnost, že operátor chce nabídnout v blízké době divákům možnost sledovat programy v HD rozlišení prostřednictvím standardu DVB-T2. Povolení od ČTÚ však stále nemá.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).