Hlavní navigace

Televize Barrandov odhalila podzimní taháky

25. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 8. 2009

Digitální plnoformátová televize TV Barrandov dnes představila své programové schéma pro podzimní měsíce. Zachovány budou pořady, které si u diváků našly svou oblibu a přibude řadu nových. Ze stálic půjde např. o Talkshow Jana Saudka, Politickou střelnici Zuzany Bubílkové a cyklus České milování. Proměnou projde publicistická relace 90 minut, která bude zkrácena na 60 minut a získá tak zároveň nový název Šedesátka.

BRAND24

Tento pořad bude moderovat mj. Kateřina Kristelová a Kateřina Hrachovcová. 31. srpna se chystá nasazení seriálu Odsouzené. Půjde o třicetidílnou sérii v koprodukci s TV JOJ a mezinárodním obsazením. V hlavních rolích se objeví Pavel Kříž, Hana Vágnerová a Hana Gregorová. Seriál se bude vysílat v pondělí a středu od 20:05. Na obrazovce se např. objeví také filmy Vicky Cristina Barcelona, Rambo: Do pekla a zpět nebo Moje borůvkové noci. Barrandov zároveň potvrdil jako programového ředitele Petra Sládečka.

S podzimním schématem na TV Barrandov vás podrobně seznámíme zítra.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).