Hlavní navigace

Telenor, vlastník satelitů pro služby freeSAT a Digi TV, spustil nový web

4. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Telekomunikační operátor Telenor Satellite Broadcasting, který poskytuje služby mimo jiné i pro freeSAT by UPC Direct a Digi TV, spustil na konci dubna novou webovou prezentaci.

Satelitní operátor Telenor Satellite Broadcasting (TSBc), který operuje se svými družicemi na pozici 1 stupeň západně, kde své programy šíří také služby freeSAT by UPC Direct a Digi TV, má od 30. dubna nové moderní webové stránky. Zájemci je mohou najít na adrese: http://www.te­lenorsat.com/. Nevýhodou je bohužel skutečnost, že jsou dostupné pouze v angličtině. Nejedná se o kosmetickou úpravu tohoto webu, ale kompletní relaunch, který by mu dodat svěží vzhled.

BRAND24

Z ARCHIVU: Telenor vypustí nový satelit Thor 6 a už plánuje Thor 7

Uživatele stránek Telenoru by se na nich měli nyní lépe orientovat a snadněji najít informace, které hledají. Nechybí například fakta o pokrytí satelitech Thor, o šířených kanálech a k dispozici jsou i různé prezentace související se satelitním vysíláním. Stránky jsou rozděleny do pěti hlavních sekcí – Our Business (Naše podnikání), Broadcast Services (vysílací služby), Network a Data Services (Síťové a datové služby), Satellites and Teleporter (Satelity a teleporty) a News and Events (Novinky a události).

Úvodní stránka webu Telenor Satellite Broadcasting.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).