Hlavní navigace

Telefónica O2 zvažuje účast v tendru na DVB-H

1. 2. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
1. 2. 2007

Licenční řízení na provozování digitální televize pro mobilní telefony v Praze zajímá dalšího mobilního operátora. Kromě společnosti T-Mobile, na jejíž žádost Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) soutěž vypsala, účast zvažuje také Telefónica O2. Naopak třetí mobilní operátor Vodafone přihlášku do licenčního řízení nepodá.

BRAND24

Možnost účasti na tomto licenčním řízení v tuto chvíli zvažujeme. V případě kladného rozhodnutí budeme veřejnost včas informovat o naši uvažované programové nabídce, odpověděl na dotaz serveru DigiZone.cz mluvčí Telefóniky O2 Martin Žabka. Společnost T-Mobile podle mluvčí Martiny Kemrové už žádost podala. Otázka na programovou nabídku je v tuto chvíli předčasná. Věříme však, že T-Mobile bude moci „televizi v kapse“ nabídnout ještě letos, dodala.

Vodafone se podle mluvčího Jakuba Hrabovského podílí společně s ostatními mobilními operátory na projektu společného testování technologie DVB-H, o krátkodobé vysílání v Praze ale nemá zájem: Vodafone CZ v současné době nepřipravuje vlastní programovou nabídku pro toto dočasné vysílání, protože této části se náš aktuální projekt netýká.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).