Hlavní navigace

Technik televize Nova byl včera nalezen mrtvý. Život si vzal nejspíš sám

14. 9. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 9. 2007

Specializovaný pracovník techniky televize Nova Aleš Novák zemřel ve věku nedožitých 40 let. Podle informací dnešního deníku Blesk ho ve vile v Černošicích našel mrtvého jeho bratr. Jeho sourozenec pravděpodobně spáchal sebevraždu. Všechny možné varianty se prověřují. Přesnou příčinu úmrtí nám sdělí až nařízená soudní pitva, sdělila serveru DigiZone.cz nprap. Jana Žďárská z Preventivně informační skupiny policie České republiky Praha-venkov.

BRAND24

Je to rodinná tragédie. Nezlobte se, ale víc informací k případu nemohu říci, uvedla mluvčí televize Nova Veronika Šmítková. Tisková mluvčí Novy ale dementovala tvrzení Blesku, že by Aleš Novák byl specialistou televize na digitalizaci. Takovou pozici u nás ani nemáme. Aleš Novák byl specializovaný pracovník sekce techniky, řekla serveru DigiZone.cz Veronika Šmítková.

Tragická událost podle ní nijak neohrozí přechod televize Nova do nové a na digitalizaci plně připravené budovy televizního zpravodajství. Nejsledovanější česká televize by odsud měla začít zprávy vysílat do konce listopadu, jak v Impulsech Václava Moravce na rádiu Impuls minulý týden prozradil její generální ředitel Petr Dvořák.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).