Hlavní navigace

Taneční SeeJay Radio spustí digitální šíření. Ptejte se jeho šéfa Svatopluka Janíka

18. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

SeeJay Radio je internetová lifestylově taneční hudební stanice, která na Internetu funguje bezmála tři roky. V rámci DAB šíření bude stanici distribuovat operátor Teleko.

Komerční stanice SeeJay Radio plánuje ještě do konce tohoto roku spustit distribuci svého signálu prostřednictvím digitálního rozhlasového vysílání označovaného zkratkou DAB. Server DigiZone.cz připravuje při této příležitosti na příští týden rozhovor s jeho generálním ředitelem Svatoplukem Janíkem. Pokud se chcete v této souvislosti pana Janíka na cokoliv zeptat, případně máte jakoukoliv otázku ohledně tohoto tematického rádia, můžete posílat své dotazy na e-mail redakce@digizone.cz.

K TÉMATU: Taneční SeeJay Radio chce spustit digitální vysílání ještě do konce roku

BRAND24

SeeJay Radio je internetová lifestylově taneční hudební stanice, která na Internetu funguje bezmála tři roky. Hudba je profilovaná čistě na taneční muziku a aktuální hity v exkluzivních tanečních remixech. Hudební složka SeeJay Radia je sestavovaná podle vlastního klíče, který u posluchačů zajišťuje dobré ohlasy na playlist. V současnosti vysílá stanice přes oba přední poskytovatele streamování AB radio a PLAY.cz. V rámci DAB ho bude distribuovat příbramská společnost Teleko.

Dotazy Svatopluku Janíkovi můžete posílat do dnešní 20. hodiny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).