Hlavní navigace

Internetová televize Stream.cz připravuje minibloky pro Primu Cool

31. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 5. 2010

Internetová televize Stream.cz a česká komerční dvojka Prima chystají spolupráci založenou na základě propagace kanálu Prima Cool. Serveru DigiZone.cz to řekl ředitel oblíbeného webového média Miloš Petana. Pokud jde o naši produkci pro televize, máme jakousi volnou dohodu s Primou, že by se na Primě Cool mohly v dohledné době objevit programové minibloky, které by byly složeny z námi vyrobených formátů, uvedl Petana.

BRAND24

Tento výrok použil ředitel Streamu v souvislosti s otázkou na možnou produkci pořadů pro klasické televize. Takový projekt existuje, nemá přesné časové kontury, ale víme o něm a myslíme na něj, upřesnil Miloš Petana. Spolupráce právě s Primou Cool není překvapujícím krokem. Kanál cílí především na mladé muže ve věku od 20 do 40 let, kteří moderní technologie často a rádi využívají. Prima Cool se za rok své existence u diváků zabydlela. Podle posledních průzkumů sledovanosti měl kanál podíl na týdenní divácích (share) okolo dvou až dvou a půl procent.

Rozhovor s Milošem Petanou, šéfem internetové televize Stream.cz, čtěte na DigiZone.cz zítra.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).