Hlavní navigace

Stanovisko Digi TV k pirátům? Ty set-top-boxy nejsou naše

18. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 5. 2009

E-mail, který obsahoval komunikaci se slovenskou pobočkou rumunské satelitní platformy Digi TV, zaslal do redakce serveru DigiZone.cz jeho čtenář Ervín Vladár. V textu zaslaném na adresu info@digi-tv.sk, popisoval problematiku pirátského příjmu této platformy a důvod, proč už nechce být dále abonentem Digi TV. Zkrátka ho rozhořčilo, že lze platformu přijímat neautorizovaně, a to její kompletní nabídku.

V mém okolí se rozrůstá pirátské sledování kompletního balíku Digi TV, přičemž všechny české, slovenské, maďarské a další stanice včetně prémiových balíků /HBO,CINEMAX/ je možné sledovat zadarmo, uvedl na začátek svého e-mailu, kde dále popsal, jak je nelegální příjem jednoduchý, a kódy jsou během chvíle dostupné každému na internetu. Pan Vladár chtěl dosáhnout jediného, reakce platformy na danou problematiku.

BRAND24

Dostalo se mu však velmi stručné odpovědi, která jakoby vůbec nereagovala na jeho text, posuďte sami: Zmiňované set-top-boxy (stb) nejsou poskytované naší společností, problematika se netýká Digi Slovakia s.r.o. Tolik odpověď ze slovenské pobočky satelitní platformy Digi TV. Skutečnost je bohužel taková, že o tomto satelitním balíku se nerozhoduje v České ani Slovenské republice, ale na území států jako jsou Maďarsko nebo Rumunsko. Digi TV je nelegálně dostupná již téměř dva roky a výměna abonentských karet je stále v nedohlednu.

K TÉMATU: Digi TV: Před pirátstvím nezavíráme oči

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).