Hlavní navigace

Stanice Filmbox upravily svá loga, používají nově i červenou barvu

13. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Tematické stanice jsou v České republice a na Slovensku součástí nabídek kabelových, IPTV a satelitních operátorů. S výjimkou Filmboxu Family vysílají všechny širokoúhle.

Filmové kanály Filmbox, Filmbox Extra 1, Filmbox Plus a Filmbox HD vysílají od dnešního dne s upravenými logy. Zatímco doposud byly identifikátory všech těchto stanic laděny pouze do bílé barvy, nově se v nich objevila i červená. Tento prvek nyní obsahuje konkrétně ta část, která symbolizovala pomyslný čtverec, případně filmové okénko. Úprava loga se nedotkla stanice Filmbox Family. Ta nadále vysílá jako jediný program společnosti SPI International ve formátu 4:3.

BRAND24

Nová podoba loga stanice Filmbox HD v jeho vysílání.
Autor: Foto pro DigiZone.cz: Čestmír Polák

Nová podoba loga stanice Filmbox HD v jeho vysílání.

ČTĚTE TAKÉ: Film Europe odložila nový vizuál pro CS kanály. Nasadí ho 1. května

Kromě Filmboxů patří do rodiny SPI International v České republice a na Slovensku také kanály Docubox HD, Fashionbox HD, Fightbox HD, EroX HD, EroXX HD a EroXXX HD. Těchto stanic se ale změna nedotkla. Týká se čistě filmových kanálů této firmy. To je i důvodem, proč se obarvilo i logo Filmboxu Action HD, který však není v divákům u nás a ani u našich východních sousedů dostupný. Filmboxy jsou součástí nabídek kabelových, IPTVsatelitních operátorů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).