Hlavní navigace

Stanice Doku CS zveřejnila program na březen

22. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 2. 2010

Dokumentární kanál Doku CS společnosti SPI International, resp. její dceřiné firmy Film Europe, zveřejnil na svých webových stránkách kompletní programové schéma na měsíc březen. Dá se tedy počítat s tím, že právě za týden proběhne ostrý start tohoto kanálu, což bude znamenat, že ve vysílání přestane rotovat několik dokumentů dokola a bude zařazen konečně také elektronický programový průvodce (EPG).

ČTĚTE TAKÉ: Co nabídnou programy Doku CS a chystaná Muzika CS?

Zájemci si mohou na adrese www.dokucs.cz stáhnout programové schéma ve třech verzích – v textovém dokumentu (česky a slovensky) nebo v Excelu (česky). Ten první obsahuje vždy název v originále a v daném jazyce, místo a rok výroby plus délku jeho stopáže. Dále tu nechybí údaj o režii a jde zde také krátká anotace. Vysílání bude začínat po celý týden vždy mezi desátou a jedenáctou hodinou dopolední s nabídkou posledního pořadu okolo dvaadvacáté až třiadvacáté hodiny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).