Hlavní navigace

Stáhněte si presskit Novy k chystanému seriálu Doktoři z Počátků

28. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nový původní seriál televize Nova, jehož nasazení do vysílání, zatím stanice neupřesnila, se bude odehrávat ve vesnici Počátky. V jedné z rolí se tu objeví i Halina Pawlovská.

Televize Nova včera uvolnila presskit, neboli balíček pro novináře, který představuje její chystaný seriál Doktoři z Počátků, jež by bylo možné označit jako vesnickou verzi Ordinace v růžové zahradě. Jak se v materiálu uvádí, nový přírůstek do rodiny vlastní tvorby charakterizují slova jako vztahy, láska, naděje a nové počátky. Diváci se budou moci těšit na „jednoho výjimečného doktora, mnoho svérázných obyvatel a také jednu skrytou hrozbu v podobě podnikatelského záměru“. Pilíř příběhu budou tvořit příběhy tří mužů, kteří mají hodně společného a jdou si přímočaře za svým cílem.

K TÉMATU: Nova začala natáčet „vesnickou“ verzi Ordinace, seriál Doktoři z Počátků

BRAND24

Presskit přináší osm rozhovorů, v nichž figurují Martin Stránský, Václav Postránecký, Halina Pawlovská, Václav Jílek, Lenka Termerová, Sabina Laurinová, Marek Vašut a Martin Pisařík; a také sérii fotografií z natáčení. Producentem seriálu je Lenka Hornová, výkonným producentem Klára Bukovská, hlavním autorem Lucie Paulová, kameru si vzal na starosti Asen Šopov a o režii se postarali Jiří Chlumský a Libor Kodad. Seriál pro Novu natáčí produkční společnost Media Pro Pictures, která stojí za všemi původními pořady této televize kromě zpravodajství a publicistiky.

Doktori z Pocatku Email by Lukáš Polák

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).