Hlavní navigace

Sport 5 chystá další hokejový magazín, tentokrát se zaměří na nejvyšší ligu

11. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Diváci se v magazínu mohou těšit na medailonky všech klubů Tipsport extraligy a jejich historii. V průběhu sezony představí programová novinka nové posily, ale i klubové legendy.

Další hokejový magazín chystá do svého vysílání tematický kanál Sport 5, který je mimo jiné dostupný na území Prahy a středních Čech v multiplexu 3 a také jako součást Regionální sítě 8 ve všech krajských městech republiky. Kromě DVB-T je stanice i součástí nabídek placených služeb. Pro druhé nejvyšší hokejové lize se zaměří i na tu první. V magazínu Extraligová tříšť, kde bude průvodcem opět Martin Procházka, přinese zajímavosti z Tipsport Extraligy. Na magazínu bude Sport 5 spolupracovat s Českým svazem ledního hokeje.

BRAND24

Martin Procházka ve studiu magazínu Extraligová tříšť
Autor: repro foto Sport 5

Martin Procházka ve studiu magazínu Extraligová tříšť

ČTĚTE TAKÉ: Hokejový magazín z I. ligy bude moderovat na Sportu 5 Martin Procházka

Diváci se v magazínu mohou těšit na medailonky všech klubů Tipsport extraligy a jejich historii. V průběhu sezony představíme nové posily, ale i klubové legendy. Diváci se také mohou těšit na speciální rubriku „Rychlý Prochy“, ve které Martin Procházka vyzpovídá nejen své bývalé spoluhráče, představil nový magazín v kostce redaktor a komentátor Sportu 5 Jiří Vostatek. Programová novinka se objeví na obrazovce v premiéře od 17. září každou sobotu v 18.10. Hokejový magazín z I. ligy vysílá tematická stanice v pondělí ve stejný čas.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).