Hlavní navigace

Společnost Smart Comp. spustila videopůjčovnu

3. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 6. 2008

Brněnská společnost Smart Comp., provozovatel IPTV televize Netbox, spustila pro zákazníky služby Netbox Televize produkt Videotéka. Ta je k dispozici od neděle 1. června a dle tiskové zprávy nabízí desítky žádaných titulů. Realita je ale bohužel trochu jiná. Mezi novinkami se např. nacházejí snímky Ztroskotaná láska, Popravčí a Krajina střelců, zoufale vyznívají také pohádky s pouhými dvěma zástupci. Rodinné tituly zastupuje jediná položka. Aktuální hity v databázi Netboxu rozhodně nehledejte.

Služba funguje tak, že si zákazník film objednává prostřednictvím set-top-boxu, kdy je pro přehrání nutné zadat unikátní PIN. Filmy jsou nabízeny v DVD kvalitě včetně jazykových verzí a titulků. Půjčovné je stanoveno na dobu 24 hodin v rozmezí od 30 do 45 korun. Zákazníci se dočkají u této služby už klasických možností, jako je přetáčení filmu, zrychlený posun, zastavení obrazu nebo výběr kapitol. Společnost Smart Comp. je provozovatelem telekomunikační optické sítě Netbox v Brně, Praze, Jihlavě, Havlíčkově Brodě a Zlíně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).