Hlavní navigace

Společnost DIGI Czech Republic se přestěhovala

19. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 2. 2009

Česká pobočka satelitní platformy Digi TV, společnost DIGI Czech Republic, s.r.o., se přestěhovala a nově teď sídlí místo v hlavním městěBrně. O změně informoval včera server satCentrum.com. Brno je již od počátku uváděno jako korespondenční adresa a sídlí zde také call centrum a dealerská podpora. Všechny aktivity jsou tedy nově soustředěny do Spielberk Office Center v Holandské 854/1. Pražská adresa v Hybernské 32/1271 už není platná, pro řadové abonenty se ale nic nemění.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Digi TV: Před pirátstvím nezavíráme oči

Rumunská platforma Digi TV je známá mezi abonenty v tuzemsku zejména velmi špatnou zákaznickou podporou a dlouhými čekacími dobami na nové instalace. Už od roku 2007 bojuje také s neautorizovaným příjmem v prolomeném kódovacím systému Nagravision 2. Maďarská pobočka vydala k této skutečnosti nedávno také tiskovou zprávu, kterou zveřejnil maďarský server sat.hu. V něm tvrdila, že před pirátstvím oči nezavírá, avšak konkrétní kroky proti němu neprovedla.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).