Hlavní navigace

SPI International chce pro Filmbox Arthouse obětovat jeden z EroXů

26. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Filmbox Arthouse, který odstartuje pravděpodobně v září nebo v říjnu, bude vůbec první stanicí, která se zaměří na tvorbu nezávislých tvůrců. Bude i součástí služby Filmbox Live.

Filmová a distribuční společnost SPI International vážně uvažuje o tom, že její nová stanice Filmbox Arthouse bude v České republice a na Slovensku vysílat náhradou za jeden z hard erotických kanálů EroX. Vyplývá to z informací serveru DigiZone.cz. V současné době operátor nabízí tři tyto programy – EroX HD, EroXX HD a EroXXX HD. První jmenovaný program nabízí soft erotiku, další dva „tvrdou akci“. Krok společnosti je tedy logický. Jedna stanice by měla být věnovaná erotice, druhá pornu.

BRAND24

K TÉMATU: SPI International spustí kanál Filmbox Arthouse zaměřený na nezávislou tvorbu

Jak z výše uvedeného vyplývá, stanice Filmbox Arthouse bude dostupná od počátku ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Zdali se ale program objeví také v nabídce satelitního operátora Skylink, je otázkou. Tematické stanice SPI International jsou totiž vysílány v tomto případě přes bulharskou službu Satellite BG. Plánovaný krok, o kterém byla řeč, se týká výhradně České republiky a Slovenska. Obsah kanálů EroX se neskládá v Evropě, ale ve Spojených státech. Centrála je přímo v New Yorku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).