Hlavní navigace

Soutěž Wipeout se má na Nově objevit v létě. Televize to už potvrdila

19. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 5. 2011

DOPLNĚNO O VYJÁDŘENÍ NOVY Adrenalinová soutěž Wipeout, která může svým charakterem připomínat například na tuzemských obrazovkách vysílaný Takeshiho hrad, by se měla na televizi Nova objevit letos v létě. V dnešním vydání to tvrdí bulvární deník Aha!. Mluvčí stanice z pražského Barrandova Michaela Fričová tuto informaci odpoledne potvrdila v oficiální tiskové zprávě. Televize Nova uvede premiéru světově úspěšné gameshow WIPEOUT Souboj národů!, stojí v ní.

Tipy C

K TÉMATU: Soutěž Wipeout vysílá už i polská TVN, zatímco Nova stále vyčkává

Nově v podstatě s nasazením soutěže stejně ujel vlak. Bystrý divák z tuzemska už ji měl možnost vidět například na satelitu, a to buď na polské, nebo ukrajinské televizi. Na internetu jsou též k dispozici útržky ze soutěže na některých videoportálech. Za Českou republiku se v ní objevily například Bára Munzarová, Martin Trnavský nebo Ondřej Brzohobatý. Nechyběla tu ani modelka Nicol Moravcová známá například ze show Talentmania nebo reklamy na Komerční banku. Známá je také skutečnost, že česko-slovenské družstvo skončilo ve Wipeout jako poslední.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).