Hlavní navigace

Soutěž Nic než pravda se objeví také na Slovensku

3. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 9. 2008

Nic než pravda, soutěž pro ty, kteří si myslí, že nemají co ztratit, se bude vysílat také na Slovensku. Tamní komerční dvojka, televize JOJ, nabídne Moment of Truth, jak se pořad v originále jmenuje, od druhé půlky září. Nenasadí ho však na prime-time, tedy hlavní vysílací čas, jako česká Prima, ale bude ho vysílat v neděli v noci. Svědčí o tom programový plán, který má k dispozici server Mediálne.sk. Zařazení pořadu do vysílání potvrdila tomuto médiu také mluvčí TV JOJ Tatiana Tóthová.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Televize Prima představila novinářům pořad Nic než pravda

Televize nebude vyrábět vlastní verzi pořadu, ale bude ji přebírat právě od televize Prima. V soutěži nic než pravda dostávají účinkující otázky „na tělo“ a mají vždy odpovídat pravdivě. O tom, zda skutečně mluví pravdu, nebo lžou, se moderátor a diváci dozví prostřednictvím detektoru lži. Celá soutěž se odehrává ve studiu s publikem, před kterým sedí nejbližší příbuzní a také přátelé a známí, tzv. patroni. V centru je pak moderátor Petr Šiška a soutěžící.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).