Hlavní navigace

SMS o konci analogu v Praze dostanou pouze zákazníci O2

20. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
20. 4. 2009

OBSAHUJE VYJÁDŘENÍ T-MOBILU A VODAFONU O informační SMS zprávě, která se chystá pro Pražany v rámci ukončení analogového televizního vysílání, jsme vás již informovali. Její odeslání bylo stanoveno právě na dnešek. Vše má ale jeden, a to dost podstatný háček. Tuto zprávu neobdrží všichni, ale pouze zákazníci telekomunikačního operátora Telefónica O2. Její tvar pak bude: OS CT: Dulezite sdeleni: Analogove TV vysilani CT1, Prima a Nova z vysilace Zizkov bude 30.4. ukonceno! Vic na www.digitalne.tv a tel. 800906030.

K TÉMATU: Informace o přechodu na DVB-T také formou SMS zpráv

Snažíme se upozorňovat na vypínání analogového vysílání co největším počtem různých komunikačních kanálů. Upozornění formou SMS je další možností, jak oslovit ty, kteří doposud přechod na digitální televizní vysílání nedořešili, konstatoval tiskový mluvčí projektu digitalizace televizního vysílání Rostislav Starý. Naskýtá se tedy jednoduchá otázka: Proč o něm nebudou informováni i zákazníci Vodafonu a T-Mobilu? Server DigiZone.cz oba nezúčastněné subjekty oslovil a jakmile obdrží odpověď, přinese vám ji v podobě aktualizované zprávy.

BRAND24

AKTUALIZOVÁNO 9:15 – Krátce po deváté hodině dopolední dorazil do redakce serveru DigiZone e-mail z tiskového oddělení společnosti T-Mobile, který zaslala Jitka Pajurková: Nechceme spekulovat na čí straně je chyba. Nicméně T-Mobile nebyl nikým v této souvislosti kontaktován. Je poměrně logické, že se v celé záležitostí angažuje Telefónica O2, neboť tímto způsobem může následně nabídnout svým zákazníkům IPTV.

DOPLNĚNO 10:37 – Přibližně v půl jedenácté obdržel server DigiZone.cz i vyjádření třetího operátora, společnosti Vodafone. To obsahoval následující text: Vodafone nebyl ze strany Národní koordinační skupiny pro digitální vysílání o rozeslání SMS zprávy osloven. Pokud by nás o rozesílání SMS zprávy NKS požádala, určitě bychom se jí snažili vyjít vstříc.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).