Hlavní navigace

Slovenský Music Box už pouze na satelitech Thor a Intelsat

19. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 2. 2008

Slovenský hudební kanál Music Box ukončil začátkem týdne své vysílání v satelitní platformě UPC Direct. Informoval o tom server Satnews.de. Program je v současné době dostupný už pouze pro diváky, kteří mají natočenou parabolu na pozici 0,8 st. západně, kde vysílá kanál volně nebo ho mohou sledovat předplatitelé rumunské platformy Digi TV ze satelitu Intelsat 10–02. Do nabídky UPC Direct byl místo Music Boxu zařazen rakouský hudební kanál Go TV, který však vysílá na pozici 19,2 st. vých. běžně volně.

Přesun na družici Thor byl ze strany UPC avizován již na 7. ledna, nakonec však byl odložen až na druhou půlku února. Za změnu satelitu kabelový a satelitní operátor nemůže. Jak informoval v lednu novináře, o této skutečnosti se společnost dozvěděla nečekaně při korespondenci s jejím provozovatelem. Server Parabola.cz se původně domníval, že za Music Box by mohla přijít náhrada v podobě amerického sportovního kanálu NASN Europe, tuto informaci však již dříve operátor dementoval.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).