Hlavní navigace

Slovenský Digi Sport má práva na fotbalovou Ligu mistrů na další tři sezóny

25. 6. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

AKTUALIZOVÁNO – Zápasy se objeví na třech programech najednou: Digi Sport 3, 4 a 5. Divák si bude moci vybrat, kterému utkání dá přednost. Všechny přenosy budou k dispozici v HD kvalitě.

Na další tři sezóny získaly placené satelitní a kabelové kanály Digi Sport na Slovensku vysílací práva na fotbalovou Ligu mistrů UEFA. Jejich provozovatel, slovenská společnost Slovak Telekom, je nabídne v rámci svých televizních služeb Digi TV a Magio TV, ale také v mobilní službě Magio GO. Prostřednictvím Magio TV bude možné všechny zápasy Ligy mistrů sledovat v HD kvalitě. Digi Sporty vysílaly Ligu mistrů už uplynulé dva roky. Vedle anglické fotbalové Premier League jde o nejzajímavější fotbalové soutěže na těchto televizních kanálech. Slovak Telekom počítá s živým vysíláním až tří zápasů současně na kanálech Digi Sport 3, 4 a 5.

K TÉMATU: O2 potvrdila start vlastního sportovního kanálu, získala exkluzivně Ligu mistrů

Magio TV je na slovenském trhu už léta etablovaná jako kvalitní digitální televize, která vedle špičkových funkcí na kvalitní síti poskytuje zajímavý obsah. Momentálně se soustředíme na dvě oblasti: sport a dětského diváka. Zatímco pro děti jsme nedávno uvedli Ťuki TV, vlastní exkluzivní kanál, u sportu se snažíme získat to nejlepší ze světa. Pokračujeme s vysíláním Premier League a jsem velmi rád, že mohu oznámit, že až do roku 2018 plánujeme vysílat i zápasy Ligy mistrů UEFA pro naše zákazníky Magio TV i Digi TV, uvedl výkonný ředitel pro mass market Slovak Telekomu Dušan Švalek. K zápasům Ligy mistrů se dostanou všichni zákazníci satelitní Digi TV a odběratelé programových balíčků TV L a XL u IPTV služby Magio TV (Magenta 1).

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: O2 bude propagovat Ligu mistrů i na Primě Cool, která ji vysílala doposud

Vedle samotných přenosů Ligy mistrů nabídnou Digi Sporty také desetiminutové sestřihy ze všech zápasů hracího dne, které budou následovat hned po ukončení Studia Ligy mistrů. Vedle tří živě vysílaných zápasů v úterý a ve středu bude možné další odsledovat ze záznamu. Slovak Telekom získal televizní práva pro Ligu mistrů UEFA na následující tři sezóny (t.j. 2015/2016, 2016/2017 a 2017/2018). Nadále bude pokračovat i ve slovenském televizním vysílání všech ostatních utkání daného kola. Tři zápasy za hrací den jsou vysílány živě, ostatní v plném rozsahu ze záznamu, uvedl provozovatel Digi Sportů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).