Hlavní navigace

Slovenské televizi přestaly fungovat webové stránky

19. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 9. 2011

UVNITŘ NÁHLEDY S prozatím neznámého důvodu přišel Rozhlas a televize Slovenska (RTVS) koncem minulého týdne o část svých webových stránek. V pátek na to upozornil server Mediálne.sk. Konkrétně se jednalo o web, který byl určen veřejnoprávní televizi, programy Jednotka a Dvojka. V době, kdy text na Mediálne vznikl, byla hlavní stránka STV bez jakékoliv grafiky a obsahovala pouze textové odkazy.

ČTĚTE TAKÉ: Slovenská televize chce zkrátit hlavní zpravodajskou relaci na 15 minut

Mediální server uvedl, že web Slovenské televize měl problémy již delší dobu. Už od počátku září se přestaly objevovat v archivu nové příspěvky, což platilo například pro hlavní zpravodajskou relaci Správy STV. Po zadání webové adresy www.stv.sk se zájemci objeví pouze jakýsi rozcestník, kde je možné se přesunout na weby Slovenské rozhlasu, Slovenské televize a RTVS. U druhého uvedeného média se však po kliknutí na ikonu STV divák objeví opět na rozcestníku veřejnoprávního rozhlasu a televize.

BRAND24

Původní podoba webu stv.sk. (Zdroj: web.archive.org)

Na web stv.sk se nyní koncesionář nedostane. Vidí pouze tuto stránku. (Repro: stv.sk)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).