Hlavní navigace

Slovenská stanice Moooby TV pravděpodobně ukončila vysílání

18. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 10. 2010

Interaktivní televize Moooby TV, která se orientovala na nabídku JAVA her, vyzvánění a dalších doplňků pro mobilní telefony, pravděpodobně ukončila své vysílání. Koncem minulého týdne bylo ukončeno šíření signálu na satelitu Eurobird 9 na pozici 9 stupňů východně. Už několik dní předtím zde Moooby TV ukončila provoz veškerého obsahu – k dispozici byla pouze obrazovka bez loga a grafiky.

ČTĚTE TAKÉ: Slovenská Moooby TV získala licenci pro celoplošné DVB-T vysílání

Slovenská televize, ke které také náleží portál na adrese www.moooby.sk, už jednou své vysílání přerušila. Bylo to v březnu před dvěma lety. Tehdy však byl distribuován prostřednictvím konkurenční pozice 1 st. západně, kde v současné době nabízejí své služby balíky kanálů Digi TV a UPC Direct. Jak bylo vysílání Moooby TV výnosné, je otázkou. Z chatu, který byl dostupný prostřednictvím obrazovky v levé horní části obrazovky, vyplynulo, že diváci se do něho příliš nezapojovali.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).