Hlavní navigace

Slovenská Nautik TV stále vysílá pod dosavadním názvem

26. 3. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 3. 2008

Přesto, že slovenská televize Nautik TV se mohla již dávno přejmenovat na Televízo, vysílá stále pod svým dosavadním názvem. Vysílatel má přitom rozhodnutí Kanceláře licenční rady na stole již od konce února. Upozorňuje na to server RadioTV.sk. Nautik TV vysílá volně z družice Thor 3 a mohou ji tak zachytit i čeští satelitní diváci. Obsahem vysílání byly hlavně dokumenty zaměřené na vodu a také samotné studio mělo interiér podobající se kajutě. Jedním ze stěžejních pořadů byla i Teleburza, která se později přejmenovala na Televízo a odtud právě pochází nové jméno televize.

BRAND24

K TÉMATU: Ze slovenské Nautik TV se stane TELEVÍZO

Rozhodnutí o změně licence, které umožní změnu názvu programové služby z Nautik TV na Televízo bylo držitelovi licence doručené 28. února. Vysílatel se může vůči tomuto rozhodnutí odvolat, to však RVR zatím neeviduje a ani nepředpokládá, řekl serveru RadioTV.sk ředitel Kanceláře Rady pro vysílání a retransmisi Ľuboš Kukliš. Web dále uvádí, že by provozovatel stanice mohl vyčkávat a uvažovat o návratu zpět k značce Nautik TV. Nový název totiž napadl vydavatel inzertního deníku Avízo, jehož bývalý majitel je nyní spolumajitelem právě této televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).