Hlavní navigace

Slovak Sport.TV získala vysílací práva pro WTA Tour až do roku 2016

29. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ ROZPIS Sportovní fanoušci se mohou na obrazovce stanice těšit na takové hvězdy, jako jsou Serena Williamsová, Maria Šarapovová, Viktoria Azarenková a také Petra Kvitová.

Diváci tematického kanálu Slovak Sport.TV se mohou těšit na opravdovou lahůdku. Stanici se podařilo získat vysílací práva pro WTA Tour, jehož součástí je i ostře sledovaný Turnaj mistryň. Potvrdila se tak už informace ze začátku listopadu, která se objevila na Facebooku tohoto kanálu, ale ještě týž den byla stažena. Dnes se tedy ukázalo, že Slovak Sport.TV pustila informaci dříve, než měla. Generální ředitel Róbert Greguš nechtěl tehdy tento krok pro náš web komentovat.

K TÉMATU: Faux pas Slovak Sportu na Facebooku: sliboval WTA Tour, pak status stáhl

Slovak Sport.TV podepsala smlouvu se švédskou společností IEC, která je držitelem vysílacích práv pro celkem 150 sportovních disciplín za rok a spolupracuje s více jak osmdesátkou vysílatelů po celém světě. Od srpna 2007 se přidala ke společnosti Lagardère Unlimited. Uzavření kontraktu s IEC umožní Slovak Sportu zajištění exkluzivních práv pro WTA Tour až do roku 2016. Ročně se tak budou moci těšit diváci na pětistovku přímých přenosů, ve kterých uvidí nejlepší hráčky světa.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Slovak Sport.TV přešla do ostrého režimu. Je z ní plnohodnotný kanál

Kromě toho televize Slovak Sport.TV přinese na obrazovky i více než 500 tenisových utkání ročně z turnajů WTA International a ATP World Tour 250 Series. Dále se diváci mohou těšit i na pravidelné magazíny a pozápasové hodnocení či statistiky. Kolotoč přímých přenosů z akcí WTA Tour odstartuje na stanici Slovak Sport.TV již v neděli 30. prosince kvalifikačními zápasy o postup do hlavního turnaje Brisbane International 2013. Všechny přímé přenosy z tenisu budou zároveň dostupné i na internetu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).