Hlavní navigace

Šlágr TV uvažuje o vstupu do celoplošného zemského vysílání

8. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V multiplexu společnosti Czech Digital Group, případně v síti operátora Digital Broadcasting by se mohl v dohledné době objevit hudební kanál Šlágr TV. Jednání ale ještě nejsou u konce.

Tematický kanál Šlágr TV by se mohl stát další českou televizí, která začne vysílat celoplošně. V současnosti probíhají jednání. Není nic jistého, ale rádi bychom vstoupili do celoplošného vysílání ještě letos, uvedli pro server MediaGuru zástupci hudební stanice. Šlágr TV deklaruje, že je první televizí, která hraje písničky, jež mají diváci rádi – lidovky, dechovky, harmoniky, trampské a osvědčené šlágry. V jakém multiplexu by se program objevil, ale zástupci stanice neuvedli.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Šlágr TV bude dostupná i v nativním HD. Pro vysílání si našla nového partnera

Šlágr TV prošla v posledních několika měsících poměrně významnými technickými změnami. Tou nejzásadnější je nový distributor signálu – pražská společnost SAT Plus, která vyrábí pro kabelového operátora UPC Česká republika obsah kanálu UPC Express a je mimo jiné i distributorem SD kanálů Fun1 a Hope TV. Společnost Česká Muzika je provozovatelem jednoho z největších internetových obchodů zaměřených na hudbu. Je také vydavatelem hudebních CD a DVD.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).