Hlavní navigace

Skylink zvažuje úpravu ceníku a vytvoření nových balíčků

9. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 1. 2012

Jaromír Glisník, který je pověřen integrací satelitních služeb CS Link a Skylink, nevyloučil, že do budoucna dojde jak k úpravě cenové politiky, tak i samotných programových balíčků. Ceny by však neměly růst. Glisník to řekl v rozhovoru pro server DigiZone.cz, na který se mohou naši čtenáři těšit zítra.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Glisník už má na starosti CS Link i Skylink, Klička vede marketing

Do úvahy přichází i úpravy balíčků a samozřejmě přichází v úvahu i zcela nové balíčky. Chceme uspokojit zákazníky s nejmenšími nároky, kteří požadují méně programů za férový poplatek, tak i zákazníky, kteří si za kvalitu a kvantitu rádi připlatí, uvedl člen představenstva společnosti TradeTec Jaromír Glisník. Rozhodně neuvažujeme o zdražení. Bavíme se o tom, kterak nabídky zatraktivnit, dodal. I nadále však trvá na tom, že operátoři CS Link a Skylink se zatím spojovat nebudou.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: CS Link omezí programovou nabídku. Nevylučuje ani odpojení Novy HD

Glisník dále uvedl, že nyní pracuje vlastník obou služeb, lucemburská společnost M7 Group, na získání lepší pozice pro vyjednávání nových kanálů. Smlouvy a smluvní vztahy na poskytování mezinárodních programů již převzal ředitel programmingu ze skupiny M7. Ve spolupráci s ním se snažíme jednat o podmínkách platných pro celou skupinu. Očekáváme zvýhodnění našich podmínek v Česku a na Slovensku, konstatoval Glisník, který má na starosti též komunikaci s veřejností.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).