Hlavní navigace

Skylink zredukoval počet balíčků s HBO. Zlevnil ho až o čtyřicet korun

1. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Přebalíčkováním“ kanálů HBO a Cinemax došlo u kompletní nabídky k úspoře několik desítek korun. Místo čtyřech programových nabídek HBO nabízí Skylink nyní už pouze dvě.

Po zrušení možnosti předplatného placených balíčků u satelitní služby CS Link, přichází lucemburská skupina M77 k dalším úpravám týkající se prémiových kanálů. Změna se ovšem tentokrát týká sesterského operátora Skylink. K dnešnímu dni dochází ke změně v uspořádání programů HBO, informovala M77 Group v tiskové zprávě a dodala: Z původních čtyř balíčků, v cenách od 235 do 325 korun měsíčně, vznikly nově pouze dva balíčky v cenách 235 a 285 korun.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: CS Link a Skylink začnou odpojovat neplatiče servisního poplatku, skončí v prosinci

Nové programové nabídky jsou pojmenovány jako HBO Standard a HBO MaxPak. První z nich obsahuje programy HBO, HBO 2 a HBO Comedy, druhý pak navíc i HBO HD a Cinemax. Programy jsou dostupné na kartách ICE a Irdeto, což zároveň znamená, že majitelé karet s kódovacím systémem CryptoWorks už si předplatné těchto prémiových kanálů objednat nemohou. Důležitou skutečností je také fakt, že kompletní nabídka HBO zlevnila o 40 korun, což jistě zákazníci také přivítají.

Nové balíčkování HBO u Skylinku platné od 1. října 2012
Název balíčku Programy Cena (Kč/měsíc, Kč/rok)
HBO Standard HBO, HBO 2, HBO Comedy 235 Kč/měsíc, 2.585 Kč/rok
HBO MaxPak HBO HD, HBO, HBO 2, HBO Comedy, Cinemax 285 Kč/měsíc, 3.135 Kč/rok

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).