Hlavní navigace

Skylink zavádí možnost přechodu zákazníků CS Linku na jeho karty

15. 2. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
15. 2. 2012

Dlouho avizovaná možnost přechodu zákazníků satelitní služby CS Link k sesterskému Skylinku odstartovala. Obě satelitní platformy, které mají společného vlastníka a od Nového roku i vedení, se chtějí více profilovat a profitabilní zákazníky dražších placených služeb k sobě stahuje Skylink. Dosavadním zákazníkům bezplatné programové nabídky CS Linku umožní migraci na karty Skylinku a zároveň jim poskytne delší promo období pro příjem všech jeho placených programů.

K TÉMATU: CS Link a Skylink se spojovat nebudou. Z partnerství však vytěží maximum

Skylink se bude i nadále profilovat jako platforma pro zákazníky s vyššími nároky na výběr programů a kvalitu obrazu (HDTV) s perspektivou dalšího rozšiřování služeb. Navíc poskytuje i služby s přidanou hodnotou (Druhá karta do domácnosti, programový čtrnáctideník Skylink TV atp.). CS Link se bude do budoucna zaměřovat na cenově citlivé zákazníky s nižšími nároky na šíři a kvalitu programové nabídky, vysvětlila marketingová manažerka obou platforem Lucie Gleichová.

ČTĚTE TAKÉ: Satelitní CS Link se Skylinkem provedli „megapřeladění“. Byli jste připraveni?

Přechod zákazníků bezplatné nabídky CS Linku ke Skylinku může probíhat dvojím způsobem. Buď si dosavadní zákazník CS Linku pořídí u prodejce televizní techniky kartu Skylink Výměna (Irdeto ICE) za doporučenou cenu 600 korun (24 euro) a aktivuje si ji na webu Skylinku, a za to získá dva měsíce bezplatného přístupu ke kompletní programové nabídce (s výjimkou erotických kanálů Hustler a Man-X. Druhou možností je koupě karty Skylink Výměna se zvýhodněným předplatným programového balíčku MULTI.

NAPSALI JSME: Operátoři CS Link a Skylink překlopili některé aktivity na externí firmy

BRAND24

Zájemci, kteří si ke kartě Skylink Výměna pořídí předplatné balíčku MULTI na půl roku nebo rok za 1 740 nebo 3 190 korun, získají navíc možnost přijímat zdarma po dva měsíce všechny další placené kanály Skylinku s výjimkou erotických programů Hustler a Man-X. Obě nabídky jsou časově omezené, platí ode dneška do konce května. Původní zákazníci CS Linku také musí Skylinku uvést číslo původní karty CS Linku.

Prozatím se možnost přechodu týká pouze uživatelů karet CS Link s aktuálním tarifem „Neplacená TV bez omezení“. Klienti využívající roční kartu, tj. kartu s tarifem „Neplacená TV 1 rok“ nebo některým ze starších tarifů mohou možnosti přechodu ke Skylinku využít až po změně na tarif „Neplacená TV bez omezení“, upřesnila Gleichová. Peníze za nevyčerpané služby CS Linku se nevracejí. Zákazníkům CS Linku, kteří mají na svém účtu u CS Linku nenulový kredit, bude příslušná částka převedena na jejich nový účet u Skylinku, a to do 60 dnů od registrace karty Skylink Výměna, dodala.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).