Hlavní navigace

Skylink ve skutečnosti šíří Penthouse HD 1 a ne pouze klasickou verzi

9. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 12. 2010

Nikoliv klasickou verzi kanálu Penthouse ve vysokém rozlišení (HDTV), ale Penthouse HD 1 šíří ve své nabídce satelitní služba Skylink. Ve fórech se začaly často objevovat dotazy od diskutujících, kteří nemají k programu přístup, jakáže to mutace této stanice je v nabídce platformy s největším počtem aktivních zákaznických karet dostupná. Obě verze se přitom od sebe liší.

K TÉMATU: Skylink a T-Mobile televize nabídnou jako první v Česku hard erotiku v HDTV

Zatímco Penthouse HD, tak byla mimochodem stanice označena i v tiskové zprávě Skylinku, šíří pouze soft erotiku, Penthouse HD 1 a HD 2 nabízí tvrdou akci. Provozovatelem těchto kanálů je společnost Penthouse Digital Media Productions, která se specializuje na oblast zábavy pro dospělé diváky. Všechny tři programy je možné pořídit v tuzemsku také na speciálním modulu s kartou, jež vyjde ročně přibližně na pět tisíc korun. Skylink zařadil Penthouse HD 1 bez navýšení cen za HD balíčky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).