Hlavní navigace

Skylink umožní zákazníkům jako jednu z nových funkcí okamžitou aktivaci služeb

3. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Inovovaná zákaznická zóna je jedním z prvků webových stránek satelitní služby. Jejím cílem je především zpřehlednit strukturu této části portálu a usnadnit tak návštěvníkovi navigaci.

Provozovatel satelitní služby Skylink, lucemburská skupina M7 Group, spustila v uplynulých dnech pro své klienty novou zákaznickou zónu. Jako jednu z klíčových novinek přitom prezentuje možnost online plateb s okamžitou aktivací služeb. Přepracovaná zákaznická zóna má dále zprostředkovat snadnou registraci pro nové i stávající zákazníky, kompletní správu zákaznického účtu nebo možnost přístupu do zóny nejen z PC, ale i z mobilních zařízení. K nejdůležitějším funkcím pak budou k dispozici také instruktážní videa.

ČTĚTE TAKÉ: Skylink umožní objednat karty Výměna M7 individuálně přes zákaznický servis

BRAND24

Inovovaná zákaznická zóna je jedním z prvků webových stránek satelitní služby Skylink. Jejím cílem je především strukturu této části portálu největšího českého satelitního operátora zpřehlednit a usnadnit tak návštěvníkovi navigaci. Do svého účtu se může každý zákazník Skylinku přihlásit jednoduše na adrese zona.skylink.czČeské republiky, případně na zona.skylink.sk ze Slovenska. Instruktážní videa k novinkám ze zákaznické zóny jsou k dispozici na YouTube kanálu na adrese: https://www.youtube.com/u­ser/SkylinkOfficial.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).